Як оновити прошивку на об'єктивах Viltrox

Як оновити прошивку на об'єктивах Viltrox

RSS
Лухт Едуард
17 липня 2023

Дуже просто! Лише три кроки:

1. Завантаж нову прошивку.

Знайти найсвіжішу версію прошивки для твого обʼєктива Viltrox можна на офіційному сайті viltrox.com. Там в Download Center. Всі прошивки там в загальному списку, щоб швидше знайти вибери у фільтрі збоку для якого байонета у тебе об'єктив. Наприклад, APS-C, X-mount. Прошивки відсортовані за датою випуску. Перша, яку знайдеш — найновіша. Після завантаження ти отримаєш архів з файлом .dat, а також текстовими та pdf-файлами. Прошивка знаходиться у файлі .dat.

2. Під'єднай об'єктив до комп'ютера за допомогою USB-кабелю.

Не потрібно встановлювати драйвери або будь-яке додаткове програмне забезпечення на комп'ютер. Об'єктив відобразиться як накопичувач Viltrox DFU, нібито звичайна флешка. Це працює однаково як на Mac, так і на Windows або Linux. Цей "накопичувач" міститиме текстовий файл з усіма відомостями про поточну версію прошивки.

3. Скинь файл прошивки на об'єктив. Все!

Щоб оновити прошивку, потрібно помістити файл .dat на цей "накопичувач". Як тільки ти його туди помістиш, об'єктив перезавантажиться і прошиє нову версію. Секунда і все готово! Перевір текстовий файл, щоб переконатися, що все пройшло успішно і нова версія встановлена.

Все готово! Об'єктив оновлено, можеш насолоджуватися новими функціями та покращеннями, які з'явилися разом з оновленням.



Лухт Едуард
0 comments
Комментариев ещё нет — ваш может стать первым.